Общество | Николаев, 19 Января, 2018

Для потреб лікувальних закладів Миколаївщини придбано нове медобладнання

Свежие новости: Для потреб лікувальних закладів Миколаївщини придбано нове медобладнання

Для потреб лікувальних закладів Кривоозерщини, Братщини та Казанківщини придбано нове медобладнання.

Кривоозерською центральною районною лікарнею придбано систему УЗІ DC-3017 за рахунок субвенції державного бюджету та співфінансування місцевого бюджету.

Придбання ультразвукової діагностичної системи дасть можливість проводити гінекологічні, акушерські, абдомінальні, кардіологічні, педіатричні, судинні, скелетно-м’язові, ортопедичні, неврологічні, урологічні і транскраніальні дослідження, а також дослідження головного мозку і малих органів.

Для потреб Братської ЦРЛ придбано нове обладнання для лабораторії, автоклав, електрокардіограф, загальна вартість якого склала майже 290 тис. грн. Також завершено проведення ремонтних робіт для дитячого відділення лікарні. Вартість проведених ремонтних робіт склала більше 430 тис. грн. Крім того, в лікарні проведено енергозберігаючі заходи по заміні вікон та дверей на суму 107 тис. грн. та придбано м’який інвентар (постільну білизну) на суму 51 тис. грн.

На Казанківщині матеріально-технічна база районного центру медико-санітарної допомоги поповнилась комп’ютерами, оргтехнікою та меблями, які придбано за кошти районного бюджету для потреб сімейних лікарів.

Казанківська ЦРЛ також  отримала автомобіль швидкої допомоги ГАЗ-2705, придбаного за кошти районного бюджету у сумі 380 тис. Грн та кошти обласного бюджету, в сумі 250 тис. грн.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости