Общество | Николаев, 3 Июля, 2019

«Діти почуваються добре і знаходяться під постійним медичним наглядом», - Олександр Трайтлі про ситуацію в дитячому закладі відпочинку в селі Коблеве

Свежие новости: «Діти почуваються добре і знаходяться під постійним медичним наглядом», - Олександр Трайтлі про ситуацію в дитячому закладі відпочинку в селі Коблеве

Днями Миколаївщину сколихнула новина про те, що у позаміському дитячому закладі оздоровлення та відпочинку «Салют» в селі Коблеве виявлено дітей, хворих на кишкову інфекцію. Усім постраждалим своєчасно була надана необхідна медична допомога.

На сьогодні в лікарні залишаються 16 дітей, нових пацієнтів з вказаного закладу відпочинку немає. Діти почуваються добре і знаходяться під постійним медичним наглядом. Всі вони забезпечені медикаментами.

Заступник голови Миколаївської облдержадміністрації Олександр Трайтлі у вівторок, 2 липня, особисто відвідав Березанську ЦРЛ та ПДЗОВ «Салют» де поспілкувався з лікарями, дітьми, їх батьками та представниками Кам’янець-Подільської міської ради, які приїхали, щоб перевірити стан своїх підопічних.

«У закладі відпочинку виявили деякі проблеми побутового характеру. В зв’язку з цим надав відповідні доручення щодо усунення. Наразі Держпродспоживслужба та лабораторний центр взяли зразки продуктів на бактеріологічне дослідження. Подальші наші дії будуть залежати від отриманих результатів. Тримаю ситуацію на особистому контролі», - коментує Олександр Трайтлі.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты