Политика | Вознесенск, 19 Апреля, 2019

Дисципліна, краще ніж в южноукраїнських колег – відбулася 73 сесія Вознесенської міської ради

Свежие новости: Дисципліна, краще ніж в южноукраїнських колег – відбулася 73 сесія Вознесенської міської ради

Сьогодні, 19 квітня, відбулася 73 сесія Вознесенської міської ради. Порядок денний налічував 67 питань.

Перед початком сесії до присутніх звернувся начальник Вознесенського відділу поліції Дмитро Шаповалов. Він нагадав, що субота є днем тиші і на міську владу покладено обов’язок забезпечення відсутності агітації.

Мер Вознесенська подякував депутатам, які з’явилися на сесію (19), оскільки напередодні існував ризик відсутності кворуму, як це було в Южноукраїнську.

Перше питання стосувалося присвоєння звання «Почесний громадянин міста Вознесенська» вісьмом загиблим учасниками АТО: Макарову Сергію Володимировичу, Костенку Костянтину Олеговичу, Карбівничому Сергію Васильовичу, Бондару Олександру Борисовичу, Гречаному Володимиру Володимировичу, Каленику Сергію Валерійовичу, Ліптузі Олександру Сергійовичу, Бойку Олександру Олександровичу. Це рішення підтримали усі. Так само депутати проголосували за нагородження знаком «За заслуги перед містом» Істочнікова Валерія Миколайовича –багаторічного керівнике гуртків ракетобудування, авіамоделювання, конструювання повітряних зміїв, справжнього ентузіаста, який передає свій досвід дітям. Під час святкування Дня міста вручать перелічені відзнаки урочисто вручать педагогу і родичам загиблих воїнів.

Міський голова також закликав депутатів підтримати Меморандум про партнерство між Вознесенською міською радою та Програмою Розвитку ООН в рамках проекту «Розвиток та комерціалізація біоенергетичних технологій у муніципальному секторі в Україні». Цей документ стосується заміни систем опалення у двох школах Вознесенська (перехід на тверде паливо – гранули зі соломи).

Також міська рада дала старт розробці містобудівної документації сіл Новогригорівка та Ракове, що дасть змогу залучити інвестиції.

Важливим питанням було затвердження Програми будівництва, реконструкції та ремонту вулиць та доріг Територіальної громади міста Вознесенська на 2019-2021 роки. Як доповів заступник мера Юрій Сметана, її прийняття необхідне для розроблення проектів і подальшого будівництва двох ділянок в межах державної траси Н-24 і ремонту решти міських доріг.

Окрім цього на звітній сесії депутати внесли ряд змін статутів комунальних підприємств і положень, розглянули блок житлових і земельних питань.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости