Происшествия | 14 Ноября, 2019

Дикі свині в Італії знищили кокаїну на $22 тисячі. Дилери заховали наркотик у лісі

Свежие новости: Дикі свині в Італії знищили кокаїну на $22 тисячі. Дилери заховали наркотик у лісі

Стадо диких свиней знайшло та знищило кокаїн на суму $22 тисячі, який був захований у лісі в Тоскані (Італія) бандою наркодилерів. Про це пише Insider.

Викопавши заховані наркотики, звірі порвали пакет і засмітили його вмістом тосканський ліс поблизу Монтепульчано. Достеменно не відомо, як наркотики вплинули на тварин.

Поліція дізналася про заховані наркотичні засоби, коли прослуховувала члена групи. Один із членів групи, який скаржився на знищення свинями наркотиків, допоміг офіцерам знайти місце кокаїнової схованки.

Четверо підозрюваних були заарештовані у зв’язку з торгівлею кокаїном — двоє доправлені до вʼязниці, а двоє поміщені під домашній арешт.

Попри допомогу в знищенні наркотиків, дикі тварини є серйозною загрозою у Сполучених Штатах та в Італії (де їхня чисельність зросла), бо завдають значної шкоди сільськогосподарським культурам.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости