Политика | Южноукраинск, 12 Ноября, 2019

Депутати міської ради різні, і такі різні цілі їхнього депутатства!

Свежие новости: Депутати міської ради різні, і такі різні цілі їхнього депутатства!

Я, Узунов В.М. депутат Южноукраїнської міської ради був головою постійної депутатської комісії понад два роки, яку просто називають бюджетною і не пригадую аби наша комісія і тим більше я, її голова, безпідставно блокував підзвітний і підконтрольний міській раді любий з її виконавчих органів, тим більше сьогоднішній Департамент інфраструктури міського господарства та ще у випадку крайньої потреби вжити негайних заходів, як зокрема по дитячому садочку №8.

Звертаючись до нинішнього в.о. директора Департаменту Волчко Х.Д. я запитав. Ви не так давно очолювали Відділ забезпечення депутатської діяльності, потім Ви працювали на посаді начальника відділу кошторисно-договірної роботи в Департаменті, у Вас дві вищі профільні освіти і третя суміжна до профілю Вашої роботи, Ви маєте понад десять років стажу практики такої роботи. Скажіть, чому на вас такі гоніння декількох депутатів і посадовців місцевого самоврядування і чи Ваша робота відповідає передвиборним депутатським обіцянкам, особливо депутатів, які мають до Вас претензії? 

Атакують і мене, і міського голову. Мене за те, що я знайшла причини провальної роботи по ключових напрямках нашого Департаменту. Це будівля гуртожитку №6, де вже мали б жити мешканці, стосовно яких є рішення виконкому ще з березня цього року. Це відділення нефрології та гемодіалізу, де мабуть був би живим В.М. Терентев, доречи бувший архітектор міста, якби не вкрай погана робота Департаменту, рівно як і по десятку інших напрямах, де дитячий садок №8 в їх окремому числі.

Окремо виділяю дитсадок №8, бо тут проти мене депутат Южноукраїнської міської ради, голова бюджетної комісії  Курдасов О.О. розгорнув справжню війну. Міського голову атакують, бо скоро вибори, а Він хоче дослідити проблему, розібратись, хто винен і головне зрозуміти, як реально допомогти ДНЗ-8. А це дуже непокоїть деяких осіб. Тепер до моєї роботи.

Як назвати те, що депутати Горностай С.В. і Курдасов О.О. проти мене два рази безпідставне  викликали поліцію, два рази в свій захист викликала поліцію я, бо Курдасов О.О. відкрито заявляв, що вб’є мене, якщо я не буду діяти так, як вказує він? Він незаконно перебрав на себе повноваження міської ради в явний захист бувшого директора Департаменту Валюшка С.Г. та  головного бухгалтера Потапової Л.А., які 15.08.2018р. підписали руйнівний для дитсадка договір. Є і незріле технічне завдання щодо цього договору бувшого заступника Валюшка – Божка В.А., який через суд намагається повернути собі посаду в Департаменті. Ці люди два місяця не дають нормально провести законну експертизу аби знати, як реально спасти з їх вини повторну аварійність частини ДНЗ №8.  

Я вважаю, що безтолково і марно закопали в землю п’ять мільйонів гривен і наразі Курдасов О.О. і секретар бюджетної комісії Севастьянова О.М. роблять все для приховування справжніх винуватців проблеми – Валюшка і Божка та ще декількох посадовців, стосовно чого у мене є належні документи.

Дивно, що і начальник Фінансового управління міської ради Гончарова Т.О. стримує експертизу.  

Стосовно передвиборних обіцянок скажу, я в той час очолювала депутатський відділ і за мій відрізок роботи названі вище депутати нічого з обіцяного не виконали. Вони тільки те і робили, що намагались сподобатись своєму округу в його потребах, а те, що вони депутати всього міста, вони мабуть забули.

Мені, В. Узунову, якого на виборах підтримав В. Пароконний є що сказати виборцю. Я голосував за наші передвиборні обіцянки, це реальні програми, які діють на користь громаді міста. Наразі я працюю в КП ТВКГ, де намагаюсь впроваджувати в життя все з обіцяного. Може не все виходить, та не все і не завжди залежить тільки від мене. Більш детально матеріал цієї теми  буде на офіційному сайті  міста з причин відсутності ліміту коштів для газетної публікації, де бюджет міста чергове став «бідним».

А що відбулось з ДНЗ-8, це наслідок владних амбіцій Дзюбенко Л.П., де вона керівництво містом з 08.06.2018р. взяла, а громада отримала і по цей час не скінченні проблеми. Це стосується і «замовників»  владних амбіцій з меншості депутатів, які є на слуху у всього Южноукраїнська.   

Депутат міської ради Узунов В.М.

Джерело: yu.mk.ua

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости