Политика | Вознесенск, 6 Декабря, 2017

Депутат Вознесенської міської ради від БПП «Солідарність» Керлан подав заяву про припинення повноважень

Свежие новости: Депутат Вознесенської міської ради від БПП «Солідарність»  Керлан подав заяву про припинення повноважень Депутат Вознесенської міської ради від БПП «Солідарність» Керлан подав заяву про припинення повноважень

Вчора, 05 грудня 2017 року, на офіційному сайті Вознесенської міської ради було оприлюднено проект рішення про припинення повноважень депутата Керлана Олександра Григоровича в зв’язку з його особистою заявою.

Нагадаємо, Керлан О. був обраний на місцевих виборах 2015 року до Вознесенської міської ради від пропрезидентської партії «БЛОК ПЕТРА ПОРОШЕНКО «СОЛІДАРНІСТЬ».

Читайте также: ВИДЕО. Депутат Вознесенского горсовета Александр Керлан не помнит, как голосует на сессиях

Вже більше року цей депутат не з’являвся ні на сесіях міської ради, ні на засіданнях постійної комісії з питань комунальної власності, житлово-комунального господарства та енергозбереження, до складу якої він входив.

Читайте также: «Кто глава фракции БПП в Вознесенском горсовете?» – депутат Керлан хочет занять хоть какую-то должность

Наступним по партійному списку «БПП» значиться Бобров Андрій Миколайович, якому в разі прийняття рішення про припинення повноважень Керлана О. буде запропоновано прийняти присягу депутата Вознесенської міської ради

 Читайте также: Депутаты – демократы продвигают БПП

 

 

 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости