Политика | Николаев, 30 Марта, 2017

Депутат Владимир Луста сложил с себя полномочия главы фракции «Наш край»

Свежие новости: Депутат Владимир Луста сложил с себя полномочия главы фракции «Наш край»

Депутат Владимир Луста сложил с себя полномочия главы фракции «Наш край» в Николаевском областном совете.

Об этом на странице в социальной сети «Фейсбук» сообщил депутат облсовета Юрий Кормышин, опубликовав заявление от имени Владимира Лусты.

Исходя из заявления депутата, у него абсолютно нет возможности уделять время работе, в связи с чем он и складывает полномочия. Достойным кандидатом на освободившуюся должность видит двух человек — Юрия Кормышкина и депутата городского совета Юрия Гранатурова.

«Заявляю про рішення скласти повноваження голови Миколаївської обласної організації Політичної партії «НАШ КРАЙ». Це рішення далося мені дуже непросто. Але моя основна робота потребує від мене постійної уваги та забирає практично весь час, щоденно в мене велика зайнятість на виробництві. Я не звик ставитись до роботи поверхнево. Керівник обласної організації партії, щоб дійсно гідно її представляти на всеукраїнському рівні, має приділяти достатню кількість часу партійній роботі. Тому я приймаю непросте для себе рішення про відхід від керівництва партії, щоб повноцінно присвятити себе роботі, продовжити депутатську діяльність та даю «зелене світло» новому керівництву.

Я бачу, як мінімум, дві людини, які гідні очолити обласну партійну організацію та показати плідну роботу партії. Це – голова виконавчого комітету Миколаївської обласної організації партії «НАШ КРАЙ», депутат обласної ради Юрій Кормишкін та співголова Партії, депутат Миколаївської міської ради Юрій Гранатуров. Обидва мають великий досвід депутатської та керівної діяльності та, впевнений, зможуть проявити себе на посаді керівника обласної партійної організації. Складання повноважень голови обласної організації партії жодним чином не вплине на мою депутатську діяльність в обласній раді та відстоюванні інтересів громади», - говорится в заявлении.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости