Политика | Южноукраинск, 22 Августа, 2018

Депутат Віктор Бабич підготував проект рішення, яким передбачається зменшення премій високопосадовцям Южноукраїнської міської ради

Свежие новости: Депутат Віктор Бабич підготував проект рішення, яким передбачається зменшення премій високопосадовцям Южноукраїнської міської ради

Депутат Віктор Бабич підготував проект рішення про внесення змін до умов оплати праці міського голови, його заступників, секретаря Южноукраїнської міської ради та керуючого справами виконавчого комітету.

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

«Вчора на колегії я добився від Дзюбенко оприлюднення проекту рішення про зменшення премій заступника і керуючого. Їхні обличчя були вкрай незадоволеними та обуреними. Оскільки я задав питання, а чим гірше працюють спеціалісти, що за їхній рахунок ви отримуєте таку зарплату? Перший крок зроблено, проект рішення оприлюднено і попадає на сесію у вересні!» – йдеться у повідомленні.

Напередодні Бабич виклав порівняльну таблицю, в якій видно, як після підвищення окладів у працівників апарату міськради зменшилися премії на 30%. Натомість у керівної ланки вони залишилися без змін.

«Це доказ того, як "нова справедлива місцева влада" отримує завищену зарплату (мінімум на 60%) за рахунок економії простих спеціалістів (всього на 9%)», – прокоментував депутат.

Розробленим Бабичем проектом рішення передбачається зменшення розміру премій міському голові на 90% (зараз 190% фонду оплати праці), його першому заступнику на 80% (зараз 170% фонду оплати праці), двом іншим заступникам на 80% (зараз 160% фонду оплати праці), секретарю міської ради і керуючому справами виконкому на 80% (зараз 150% фонду оплати праці).

Проект рішення було оприлюднено на офіційному сайті Южноукраїнська 21 серпня. Розглядатимуть його вже на вересневій сесії міської ради.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости