Происшествия | 1 Июля, 2017

Депутат повідомив подробиці про загибель італійського журналіста, у смерті якого звинуватили бійця АТО

Свежие новости: Депутат повідомив подробиці про загибель італійського журналіста, у смерті якого звинуватили бійця АТО

Народний депутат, координатор батальйону імені Кульчицького Андрій Антонищак розповів подробиці про смерть італійського журналіста у зоні АТО.

За словами політика, італійський корепондент Рокеллі та його російськи колеги не могли загинути від артвогню добровольного батальйону, оскільки на той час в на озброєнні добровольців не було мінометів, а тільки стрілецька зброя.

“Я знав Віталія Марківа з Майдану… 2 травня 2014 року о четвертій ранку був штурм Слов’янська нашим батальйоном, третім полком спеціального призначення, а також 95-ю бригадою, внаслідок чого було оточено Слов’янськ. В одній зі спецгруп був Марків, позивний у нього “Італієць”, і коли заблокували нашу колону на мосту, з’явилися, уявіть собі, 2 травня (про це ще ніхто не знав) представники Russia Today і представники італійських журналістів. У мене перше запитання: як вони туди потрапили?”, – сказав Антонищак в ефірі телеканалу 112.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты