Политика | Южноукраинск, 11 Сентября, 2018

Депутат Ерік Григорян перевіряє законність встановлення лайтбоксів на головній вулиці Южноукраїнська

Свежие новости: Депутат Ерік Григорян перевіряє законність встановлення лайтбоксів на головній вулиці Южноукраїнська

Южноукраїнці, як пішоходи, так і водії, часто нарікають на встановлені на розділювальній смузі по проспекту Незалежності лайтбокси. Дійсно, ці конструкції суттєво зменшують кут огляду, що може призвести до ДТП.

Після численних звернень громадян депутат Южноукраїнської міської ради Ерік Григорян взявся перевірити законність їх розміщення на головній вулиці міста. Для цього він звернувся із запитами до виконавчих органів. Окрім цього є інформація щодо відсутності договорів на оренду земельних ділянок на частину лайтбоксів.

Слід зазначити, що лайтбокси встановлювало ПП «Артлайн» – фірма, яка належить дружині місцевого бізнесмена, екс-депутата від партії «Сильна Україна» (сателіт сумнозвісної Партії регіонів) Володимира Дюкарєва. Той, у свою чергу, як відомо мешканцям Южноукраїнська, є приятелем одіозного Сергія Горностая.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты