Культура | Южноукраинск, 21 Июня, 2017

День відкритих дверей центру зайнятості для учнів міста Южноукраїнськ

Свежие новости: День відкритих дверей центру зайнятості для учнів міста Южноукраїнськ

В рамках проведення літньої  акції «Відпочинок з користю» спеціалістами Южноукраїнського міського центру зайнятості заплановано  ряд заходів для учнів загальноосвітніх шкіл міста, які перебувають в таборі денного перебування «Калинонька» та пришкільних прогулянкових майданчиках. Розпочав естафету День відкритих дверей центру зайнятості, до участі в якому було запрошено  відвідувачів Центру дитячої юнацької творчості управління освіти Южноукраїнської міської ради, а завдання його – надання інформації про величезний світ професій, в якому потрібно знайти саме свою – найважливішу.

В ігровій формі, використовуючи  загадки, прислів’я та приказки,  профконсультант намагалась виявити рівень знань учнів про професії, розвинути інтерес до них, підкреслити важливу роль і велику користь всіх без виключення професій, залучаючи до цього  різні наочні матеріали та презентуючи  анімаційні відеоролики профорієнтаційного спрямування.

Діти були надзвичайно раді новим іграм та конкурсам, адже це дало змогу кожному із малюків похизуватись своїми знаннями, показати вміння орієнтуватись в нових професіях, побути в образі лікаря ,  касира і, навіть, вчителя.

По закінченню заходу спеціаліст з профорієнтації Оксана Пурло розповіла відвідувачам  про основні правила вибору професії, про помилки, які найчастіше виникають під час професійного самовизначення, про необхідність пов’язувати свої професійні мрії та бажання з реальними можливостями працевлаштування, вибирати учбовий заклад, профіль якого відповідає обраній спеціальності та гарантує отримання якісної освіти.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости