Общество | Снигиревка, 16 Сентября, 2017

«День поля 2017»: на Миколаївщині аграрії зібрали урожай соняшнику новою технікою

Свежие новости: «День поля 2017»: на Миколаївщині аграрії зібрали урожай соняшнику новою технікою

У п’ятницю, 15 вересня, аграріям з усієї Миколаївській області було презентовано ряд сучасної агропромислової техніки на щорічному святі «День поля». Традиційна подія, організована компанією «ПАЕК», відбулося в 10 кілометрах від Миколаєва. Про це пише видання АГРО-ЮГ.

На святі були присутні працівники агропромислового сектора, представники великих фермерських господарств, а також адміністрації Миколаївської області. У свою чергу, компанії-учасники змогли надати увазі аграріїв сучасне обладнання кращих світових брендів для роботи в період жнив і посівної. Докладні розповіді про можливості презентованих агрегатів закріпилися їх практичною демонстрацією на полі, де зібрали урожай соняшнику.

Організатори заходу неодноразово відзначали, що подібного роду свята є прекрасним майданчиком для любителів сільськогосподарських робіт, щоб тут обмінюватися досвідом і доглядати новинки агропромислового ринку для власної подальшої діяльності.

«Це один із основних інноваційних заходів, де представлені найкращі світові бренди, зразки техніки. Я розумію, що сьогодні повинні говорити спікери, екскурсовод, представник компаній. Хочу побажати вам наснаги для того, щоб ви и надалі цікавились всіма найкращими зразками агротехнологій. Ви дійсно небайдужі люди. Всі ми з вами ті, на чіїй праці сьогодні розвивається наша держава, наша Україна», — наголосив на важливості внеску аграріїв в розвиток держави генеральний директор групи компаній «ПАЕК» Володимир Луста.

Справжньою родзинкою програми цього дня стала презентація самохідного обприскувача компанії «New Holland».

Крім цього, кожен охочий міг провести тест-драйв представлених авто. Тут для них посеред поля були створені спеціальні позашляхові умови. А відпочити і поділитися своїми успіхами в зборі врожаю аграрії продовжували за святковим фуршетом.

Источник: snigyrivka.info

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости