Политика | 22 Марта, 2024

Cтрілянина в ТЦ "Крокус Сіті Хол" під Москвою: десятки загиблих, сотні поранених

Свежие новости: Cтрілянина в ТЦ Cтрілянина в ТЦ "Крокус Сіті Хол" під Москвою: десятки загиблих, сотні поранених

В московській області терористи в камуфляжі відкрили вогонь в концертному залі Крокус сіті холл. Повідомляють про значну кількість жертв.

РосЗМІ повідомляють, що нападників було щонайменше троє, а деякі пабліки повідомляють про п'ятьох озброєних. 

У телеграм-каналах пишуть, що спочатку нападники кинули у натовп гранату та запальну шашку, унаслідок чого почалася пожежа. Люди, які у той час перебували в залі, лягли на підлогу, щоб врятуватися від стрілянини, лежали хвилин 15-20, після чого стали вибиратися поповзом. Багатьом таки вдалося вибратися, повідомляють російські ЗМІ. 

Представник ГУР Андрій Юсов заявив, що теракт у Підмосков'ї є свідомою провокацією режиму путіна, про яку попереджала міжнародна спільнота, пише Українська правда.

- Це свідома провокація спецслужб путіна, про яку попереджала міжнародна спільнота. кремлівський тиран з цього починав свою кар'єру і такими ж злочинами проти власних громадян хоче її завершити, - сказав Юсов.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости