Политика | 2 Мая, 2023

Чому на рф відбуваються масові звільнення генералів, - пояснили у Міноборони Британії

Свежие новости: Чому на рф відбуваються масові звільнення генералів, - пояснили у Міноборони Британії

Проблеми армії Російської Федерації в Україні не були вирішені. На цьому тлі відбуваються звільнення генералів.

У Міністерстві оборони Великобританії повідомили, що одним із прикладів є звільнення заступника Міністра оборони РФ генерал-полковника Михайла Мізинцева, який вісім місяців керував військовою логістикою. Відзначається, що звільнення Мізинцева хоч відразу і не підтвердили, але інформація, що просочилася підкреслює, що проблеми РФ з логістикою залишається основною.

При цьому у російських окупантів не вистачає боєприпасів для успіху в наступі, через що виникають внутрішні розбіжності, в першу чергу між Міноборони РФ і ПВК "Вагнер".

"Росія як і раніше приділяє першорядну увагу мобілізації своєї оборонної промисловості, але вона як і раніше не справляється з вимогами військового часу. У той час як російські політичні лідери наполягають на успіху на полі бою, російські фахівці з логістики потрапили під перехресний вогонь", - зазначено в повідомленні.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости