Спорт | Николаев, 8 Августа, 2018

Чергові спортивні здобутки миколаївців

Свежие новости: Чергові спортивні здобутки миколаївців

Вихованець миколаївської школи стрибків у воду Олег Колодій взяв «золото» чемпіонату Європи в Глазго. У Глазго проходить перший в історії об'єднаний чемпіонат Європи з літніх видів спорту. Це континентальні змагання з синхронного плавання, плавання, плавання на відкритій воді, велоспорту, стрибків у воду, гольфу, веслування, спортивної гімнастики та триатлону. Включені також змагання з легкої атлетики, які пройдуть в Берліні. 6 серпня вихованець миколаївської школи стрибків у воду Олег Колодій, який як і 16-річна Софія Лискун представляють Луганську область, принесли Україні четверте «золото» чемпіонату.

Миколаївець Віталій Кость виграв чемпіонат України з велоспорту серед юнаків у командній гонці. У Дніпрі відбувся чемпіонат України з велоспорту серед юнаків 2002-2003 років народження. У миколаївців дві нагороди. Віталій Кость виграв командний гонку на 50 км, а Максим Вареник фінішував другим в індивідуальній гонці на 15 км. Велогонщики вчаться в Миколаївському вищому училищі фізичної культури, з ними працюють тренери Станіслав Небаба, Віктор Калинчук, Олена Будовіцька.

Источник: mk.gov.ua

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты