Политика | Вознесенск, 22 Декабря, 2017

Чергова «осіння» зустріч міського голови з мешканцями Північного масиву

Свежие новости: Чергова «осіння» зустріч міського голови з мешканцями Північного масиву

У четвер, 21 грудня, відбулась чергова «осіння» зустріч міського голови Віталія Лукова з мешканцями міста у загальноосвітній школі № 6.

Про це повідомив відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю.

Дана зустріч вже традиційно, розпочалась з розповіді про «Картку вознесенця», її переваги та користь для мешканців міста. Очільник наголосив, що перспектива на розвиток медицини в місті Вознесенську є, адже існує велика ймовірність, що наше місто стане центром госпітального округу. Це означає, що в майбутньому кількість відвідувачів лікарні буде лише збільшуватись, і саме «картка» дозволить пришвидшити процес медичної ідентифікації особи.

Новиною для жителів мікрорайону стало повідомлення від Віталія Лукова про плани будівництва нової амбулаторії № 3, яка обслуговує мешканців Північного масиву.

Модуль «Транспорт» в перспективі дозволить економити не лише пенсіонерам, а й місту. Зараз відшкодування проїзду пільгових категорій населення проводиться за приблизними підрахунками, а «Картка вознесенця» дозволить чітко визначати потрібну суму шляхом підрахунку кількості громадян, які проїхали на тому чи іншому маршруті.

На дачні масиви, як і раніше, будуть видаватись безкоштовні білети (50 білетів на одного пенсіонера за сезон).

Також очільник зауважив, що в наступному році можливе розповсюдження знижок на водний транспорт для власників «карток».

Щодо віконця з оплати комунальних послуг, яке зараз є зачиненим на Північному мікрорайоні, міський голова повідомив, що це тимчасова ситуація. Наразі асоціація «Центр» знаходиться в пошуку нового працівника для цього відділення.

На всі питання від громади Віталій Луков надав вичерпні відповіді, а слушні зауваження будуть обов’язково взяті до уваги.

Остання зустріч цього рокуз мешканцями міста відбудеться 22 грудня о 16.30 у ЗОШ №7.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости