Общество | Вознесенск, 12 Января, 2018

Центр надання адміністративних послуг у м. Вознесенську інформує

Свежие новости: Центр надання адміністративних послуг у м. Вознесенську інформує

Для  включення в Єдиний державний реєстр юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців інформації щодо підписанта юридичної особи необхідні наступні документи:

1) Заява про державну реєстрацію змін до відомостей про юридичну особу, що містяться в Єдиному державному реєстрі  юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань (форма 3), затверджена Наказом Міністерства юстиції України18.11.2016  № 3268/5  із змінами, внесеними згідно з Наказом Міністерства юстиції № 1924/5 від 15.06.2017.

2) Рішення уповноваженого органу управління  юридичної особи на внесення змін до відомостей які знаходяться в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців щодо  включення підписанта із зазначенням обмежень щодо представництва від імені юридичної особи.

3) Рішення уповноваженого органу управління юридичної особи, що подається для державної реєстрації змін до відомостей про юридичну особу, які містяться в Єдиному державному реєстрі, викладається у письмовій формі, прошивається, пронумеровується та підписується засновниками (учасниками), уповноваженими ними особами або головою та секретарем загальних зборів (у разі прийняття такого рішення загальними зборами). Справжність підписів на такому рішенні нотаріально засвідчується, крім випадків, передбачених законом.

4) Квитанція або платіжне доручення про сплату адміністративного збору (530 грн.)

БАНК: ГУДКСУ у Миколаївській області МФО:826013 

КОД ПЛАТЕЖУ:22010300 КОД ОТРИМУВАЧА ЄДРПОУ):38037770

ОТРИМУВАЧ ПЛАТЕЖУ /  РАХУНОК: Вознесен.УК/м.Вознесенськ – 31418501700007

 Відділ державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців

департаменту надання адміністративних послуг Вознесенської міської ради

 

Источник: voz.gov.ua

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты