Политика | Вознесенск, 23 Декабря, 2017

Бюджет на 2018 рік, премії керівництву міської ради та два нових депутати - відбулася сесія Вознесенської міської ради

Свежие новости: Бюджет на 2018 рік, премії керівництву міської ради та два нових депутати - відбулася сесія Вознесенської міської ради Бюджет на 2018 рік, премії керівництву міської ради та два нових депутати - відбулася сесія Вознесенської міської ради

Вчора, 22 грудня, відбулася остання в цьому році чергова 46-та сесія Вознесенської міської ради. До порядку денного було включено 100 питань.

На початку засідання  присягу прийняли два нових депутати міської ради – Савчук Вікторія Олександрівна, яка була обрана від  політичної партії «Політичне об’єднання патріотів – «УКРОП», та Бобров Андрій Миколайович, обраний від політичної партії «Блок Петра Порошенка «СОЛІДАРНІСТЬ». Вони стали депутатами у зв’язку з припиненням повноважень депутатів 7 скликання Ігошиної Олени Сергіївни та Керлана Олександра Григоровича.

Далі депутати внесли зміни до бюджету міста на 2017 рік та прийняли бюджет Вознесенська на наступний 2018 рік, а також внесли зміни до міських цільових програм.

Також депутати затвердили план роботи міської ради на перше півріччя 2018 року, визначили структуру та чисельність виконавчих органів міської ради на наступний рік, затвердили умови оплати праці міського голови Лукова В.Д., його заступників Сметани Ю.О. та Путія Ю.В., керуючого справами міської ради Сербенюк Н.М. та секретаря Вознесенської міської ради Торжинської Л.М. Вказаних  осіб,  що входять до керівного складу міської ради, депутати преміювали за результатами  роботи за минулий 2017 рік.

Звіт про роботу постійних депутатських комісій  представили голови земельної, бюджетної та регламентної комісії Вуїв О.В., Вдовіченко О.Г. та Кондратєнков Ю.М.

Відповідно до порядку денного засідання депутати розглянули житлові питання  та блок земельних питань, в тому числі щодо поновлення договорів оренди земельних ділянок з комерційним призначенням.   

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты