Политика | 1 Февраля, 2024

Буданов спрогнозував, що новий контрнаступ ЗСУ розпочнеться вже навесні

Свежие новости: Буданов спрогнозував, що новий контрнаступ ЗСУ розпочнеться вже навесні

Новий контрнаступ України може розпочатися вже навесні, одразу після того, як повністю вичерпається наступ російських окупантів. Такий прогноз зробив начальник Головного управління розвідки Міноборони України Кирило Буданов. 

Буданов прогнозує, що російський наступ іссякне до ранньої весни.

"Ми робимо хід, ворог робить хід. Тепер черга ворога. Наступ закінчиться, а потім розпочнеться наш", – сказав він.

Наголошується, що Україна не проводила великих наступальних операцій проти російських окупантів після завершення свого літнього контрнаступу. Наразі українські захисники перейшли до активної оборони та зводять великі укріплення в тилу. 

За словами Буданова, Росія у рамках цього наступу хоче вийти на адміністративні кордони Донецької та Луганської області. Ворог атакує Куп'янськ (Харківська область), Лиман, Бахмут та Авдіївку (Донецька область) одночасно.

Він визнав, що окупаційні війська РФ досягли "певних успіхів" поблизу Авдіївки, але зауважив, що "це зовсім не те, на що вони очікували, навіть близько". 

Джерело

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости