Политика | 25 Июня, 2023

Буданов спрогнозував, що чекає на «Вагнер» після заколоту

Свежие новости: Буданов спрогнозував, що чекає на «Вагнер» після заколоту

Після заколоту, який напередодні відбувся в росії, Євгена Пригожина рано чи піздно затримають та осудять, а саму ПВК "Вагнер" розпустять.

Відповідний варіант розвитку подій спрогнозував начальник ГУР України Кирило Буданов.

Нижче наводимо текст, який опубліковано в його Telegram-каналі.

***

Гостру фазу так званого військового заколоту ПВК Вагнер проти шойгу закінчено.

За оперативними розвідувальними даними аналітики ГУР з 90% ймовірністю передбачали такий розвиток подій.

Ми розуміли, що суть конфлікту між найманцями та міністерством оборони зовсім не в нестачі снарядів або ударах по розташуванню бойовиків. Суть конфлікту - фінансові потоки, які Шойгу хотів завести у своє відомство.

Ми знали, що пригожин домагається переговорів на найвищому рівні, щоб не втратити гроші і свою армію найманих убивць. Виведення ПВК Вагнер на ротацію - це спроба м'яко прибрати їх із зони СВО, з інформаційного поля і зупинити їхнє фінансування. Тому пригожин фейковою інформацією про удар по розташуванню бойовиків спровокував подальший розвиток подій.

Чим ближче він підходив до Москви, тим більші козирі він отримував на руки. Тому пригожин не зупинився ні перед збиттям літаків і вертольотів, ні перед захопленням офіційних державних установ.

пригожин планував звернутися безпосередньо до путіна, але йому не дали такої можливості. Тому на сцені з'явився лукашенко, який влаштував обидві сторони конфлікту:

- путін у цьому випадку не втратив обличчя, домовляючись із людиною поза законом, якою став пригожин

- пригожин отримав гаранта недоторканності у вигляді лукашенка, оскільки іншим довіреним особам путіна, а тим більше міністерству оборони рф, він не довіряє.

Що буде далі?

пригожин рано чи пізно буде заарештований. Такі витівки путін не прощає нікому. Скільки пригожин не говорив про мирний марш і про недовіру до шойгу, брудна тінь підозр і сумнівів впала на президента росії.

Згодом пригожина буде засуджено, але залежно від ситуації буде або помилувано в залі суду, або амністовано пізніше.

ПВК Вагнер після цього буде розпущено. Найманцям запропонують перейти в інші ПВК, частину з них заарештують і посадять у в'язницю за порушення правил ведення війни.

Чиновникам і військовим, які дружили та підтримували пригожина, вже надіслано "чорну мітку". Через деякий час ці люди або самі підуть у відставку, або будуть зняті з посад. Частина з них буде показово репресована, адже чорний компромат є на кожного.

Позиції керівників у міністерстві оборони рф після цих подій стали ослаблені. Найближчим часом там будуть чистки. У відставку відправлять другорядних членів Генштабу. Відставка герасимова і тим більше шойгу малоймовірна.

Слава Україні!

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты