Политика | 18 Октября, 2022

Буданов прогнозує «значущі перемоги» до кінця року: «Це може бути Херсон»

Свежие новости: Буданов прогнозує «значущі перемоги» до кінця року: «Це може бути Херсон»

Начальник Головного управління розвідки Міноборони Кирило Буданов вважає, що до кінця року українські захисники просунуться значно вперед, за його словами, на Україну чекають «значущі перемоги».

— До кінця року ми ще просунемось вперед значно, це будуть значущі перемоги, ви скоро це побачите...Я сподіваюся, що це може бути Херсон. У кінці весни це все має закінчитись. До літа все має завершитися. Для початку – вийдемо на кордони 1991 року.

Після завершення війни почнеться дуже серйозний політичний процес, пов’язаний зі змінами в нинішній РФ: від Росії від’єднаються певні регіони... Москва виплачуватиме репарації нам, це все їх чекає, це призведе до зміщення певного економічного центру РФ на нашу територію… тобто там багато дуже кроків, – каже він. 

На думку Кирила Буданова, кавказці від РФ від’єднаються першими, проте це будуть не тільки кавказці.

Глава ГУР вважає, що в Росії багато територіальних проблем: «Російська Федерація» – це ж одна назва від федеративності».

— Це надто велика територія, яка досить тривалий термін існує, незрозуміло як, в цих кордонах. Вона трималася виключно на вірі в потужність режиму. Як тільки режим обвалиться, все це посипиться, – додав він.

Джерело

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости