Политика | 26 Июня, 2022

Буданов анонсував в серпні переломний момент у війні, а активні бойові дії закінчаться до кінця року

Свежие новости: Буданов анонсував в серпні переломний момент у війні, а активні бойові дії закінчаться до кінця року

Начальник Головного управління розвідки Міноборони Кирило Буданов заявив, що переломний момент у війні з росією станеться у серпні 2022 року.

Про це повідомляє ГУР МО у Telegram.

- Починаючи з серпня відбудуться певні події, які продемонструють всьому світові, що починається переломний момент, - сказав Буданов у ефірі британського телеканалу ITV news.

Він висловив переконання, що Україна повернеться до кордонів 1991 року.

- Ми не розглядаємо жодних інших сценаріїв. До кінця року активні бойові дії знизиться практично до нуля. Ми відновимо контроль над своїми територіями вже в осяжному майбутньому. Путін не досягне успіху. Це трагедія, до якої він привів Росію та Україну, і це закінчиться катастрофою для Росії. Нічого іншого, - пообіцяв Буданов.

Він наголосив, що частина успіху нашої армії у російсько-українській війні зараз залежить від міжнародної підтримки та відзначив допомогу Великої Британії з навчання 10 тис. українських військовослужбовців.

- Підтримка Великої Британії є дуже значною. Це чудовий приклад співпраці та допомоги, – зазначив Буданов.

А в інтерв'ю УП Буданов розповів, що до серпня кількість озброєння, яке постачається в Україну, набуде значимих кількостей.

- Ви маєте розуміти, що від часу оголошення про постачання озброєння є наступні етапи. Перше – це надходження озброєння в країну, друге – опанування цих озброєнь і тільки тільки на третьому етапі – початок його використання. Це все займає певний проміжок часу, — сказав Буданов.

За його словами, до серпня кількості озброєння, яке необхідне військам, у значимих кількостях не буде. З серпня це все вже буде перебувати у військових частинах і активно почне використовуватися у бойових діях.

- Саме тому почнеться переломний момент. Бо зараз нам катастрофічно не вистачає важкого озброєння, — пояснив Буданов.

Він зазначив, що активна фаза війни, тобто активне ведення бойових дій, коли з рук в руки переходять цілі населені пункти, має значно скоротитися до кінця року.

- Вона зведеться майже до нуля, — сказав Буданов.

Війна, за його словами, закінчиться виходом на адмінкордон України. Інші деталі зараз не на часі, додав очільник розвідки.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты