Общество | Вознесенск, 27 Августа, 2023

Британський журналіст написав книгу про Вознесенськ

Свежие новости: Британський журналіст написав книгу про Вознесенськ

У Вознесенську презентували книгу журналіста Бі-Бі-Сі Ендрю Гардінга «Маленьке вперте містечко: Життя, смерть та непокора в Україні».  

Як  розповіли  у Вознесенській міськраді, книга присвячена місцевим мешканцям та подіям березня 2022 року.

« Це цікава історія про те, як перед могутньою армією звичайні люди можуть сказати «ні». На зустрічі присутні поринули у спогади, реальні історії, героїзм та непереборну волю мешканців Вознесенська», - зазначили у мерії.

Автор твору розповів, що написати книгу його надихнула історія місцевої мешканки Світлани.

« Приїхавши до Вознесенська робити репортаж, познайомився зі Світланою, місцевою жителькою, розповідь якої надихнула на написання історії про незламних людей, які захищали своє рідне місто», - сказав Ендрю Гардінг .

Книга англійською мовою вже видана у Великій Британії, США, Південній Африці та Австралії. Ведуться переговори про переклад книги на італійську, данську, фінську та китайську мови.

«Ми сподіваємося, що ця неймовірна історія знайде видавця в Україні і продовжуватиме розповідати світові про мужність, гідність та незламність українського народу », – наголосили у міськраді.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости