Политика | 1 Октября, 2023

Британська розвідка вважає, що росія готується до багатьох років війни проти України

Свежие новости: Британська розвідка вважає, що росія готується до багатьох років війни проти України

Документи, які, ймовірно, належать Міністерству фінансів росії, свідчать, що її витрати на оборону мають зрости приблизно до 30% від загальних держвитрат у 2024 році.

Про це повідомляє Міноборони Британії із посиланням на дані розвідки.

Мінфін росії пропонує оборонний бюджет у розмірі 10,8 трильйона рублів, що становить приблизно 6% ВВП та збільшення на 68%, порівняно із 2023 роком.

Експерти розвідки зазначають, що цілком ймовірно, що росія зможе підтримувати такий рівень оборонних витрат протягом 2024 року, але лише за рахунок економіки в цілому.

"Повна інформація про російські витрати на оборону завжди засекречена, але ці цифри свідчать, що Росія готується до подальших багатьох років бойових дій в Україні", – йдеться у зведенні розвідки.

Подібним планам передували публічні коментарі міністра оборони рф Сергія Шойгу 27 вересня, в яких він висловив готовність до продовження війни у 2025 році, зазначили у Міноборони Британії.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты