Политика | 31 Августа, 2022

Британська розвідка підтвердила успішний наступ ЗСУ на південному фронті

Свежие новости: Британська розвідка підтвердила успішний наступ ЗСУ на південному фронті

Збройні сили України з початку тижня ведуть успішний наступ на південному фронті. Росія відповідно до своєї доктрини намагатиметься закрити проломи мобільними резервними підрозділами.

Про це повідомляє Міністерство оборони Великобританії у  Twitter.

Як зазначається у повідомленні, українські бронетанкові війська з понеділка продовжують наступ на Південне угруповання військ Росії на кількох напрямках на півдні країни. При цьому ЗСУ місцями відсунули лінію фронту на деяку відстань, використовуючи відносно слабко укріплену російську оборону.

"Відповідно до своєї доктрини Росія, швидше за все, тепер спробує закрити проломи у своїй лінії, використовуючи заздалегідь визначені мобільні резервні підрозділи. Серед них, ймовірно, будуть і представники Східного угруповання військ", -  вважають у Міноборони Британії.

За даними британської розвідки, Росія продовжує прискорювати спроби створити нові підкріплення для війни в Україні. Батальйони нового 3-го армійського корпусу залишили свою базу під Москвою до 24 серпня, і цілком імовірно, що їх перекинуть на Україну.

"Оперативна ефективність цих підрозділів невідома. У 3-му армійському корпусі, швидше за все, не вистачає особового складу, і ці війська мають обмежену підготовку", - зазначають у Міноборони Британії.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости