Общество | Николаев, 7 Августа, 2019

Більше ста лікарів-інтернів приступили до практики у міських лікарнях Миколаєва

Свежие новости: Більше ста лікарів-інтернів приступили до практики у міських лікарнях Миколаєва

6 серпня у конференц-залі Миколаївської обласної клінічної лікарні відбулася нарада з лікарями-інтернами першого року навчання, випускниками вищих навчальних медичних закладів 2019 року. В нараді взяли участь керівництво обласного та міського управліня охорони здоров’я, керівники базових закладів охорони здоров’я міста для проходження інтернатури. 

Присутні привітали інтернів з початком їх професійної діяльності, подякували за обрану професію. Адже робота лікаря – це праця на благо людей. 
До привітань приєдналась і начальник міського управління охорони здоров’я Ірина Шамрай та наголосила що у міських лікувальних закладах створюються усі належні умови для заохочення молодих фахівців, а питання кадрового забезпечення молодими лікарями перебуває на постійному контролі. Побажала успішно пройти інтернатуру, підвищити рівень практичної підготовки та професійної готовності до самостійної лікарської діяльності.

З початку серпня в міських закладах охорони здоров’я приступив до практики 131 лікар-інтерн.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости