Общество | 2 Ноября, 2019

Батько Гандзюк запросив Зеленського на акцію до річниці смерті активістки

Свежие новости: Батько Гандзюк запросив Зеленського на акцію до річниці смерті активістки

 

Батько активістки та радниці міського голови Херсона Катерини Гандзюк Віктор запросив президента України Володимира Зеленського на акцію «Рік без Каті».

Відповідне звернення Віктор Гандзюк оприлюднив у Facebook.

«Приходьте. Я чекатиму вас на акції в Києві біля Офісу президента. Вшануйте разом з нами світлу пам’ять Каті», — сказав він.

Гандзюк закликав Зеленського показати, що він «на нашому боці, а не із знахабнілими регіональними елітами».

Нагадаємо 31 липня 2018-го херсонську активістку та радницю міського голови Катерину Гандзюк облили кислотою. Вона виконувала обов'язки керівника справами виконавчого комітету Херсонської міської ради. Жінка з опіками потрапила в реанімацію. 4 листопада Катерина Гандзюк померла в лікарні. Активісти та знайомі повідомили, що вона померла від розриву тромбу.

Напад на Гандзюк сколихнув українське суспільство. 

Спершу поліція кваліфікувала злочин, як хуліганство, потім назвала умисним вбивством. Розслідування встановило підозрюваних виконавців та організатора злочину: Микиту Грабчука, Володимира Васяновича, В'ячеслава Вишневського, Віктора Горбунова і Сергія Торбіна. Вони визнали провину та пішли на угоду зі слідством, отримавши від 3 до 6 з половиною років позбавлення волі.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости