Политика | Южноукраинск, 2 Января, 2019

Батьки вихованців южноукраїнського дитсадка подякували Еріку Григоряну за допомогу у придбанні нової сантехніки

Свежие новости: Батьки вихованців южноукраїнського дитсадка подякували Еріку Григоряну за допомогу у придбанні нової сантехніки

Батьки середньої групи «Б» ДНЗ №3 «Веселка» окрім традиційних проблем зношеності сантехніки зіткнулися з непередбачуваною прикрістю. Після того, як зламався унітаз, на 14 дітей залишився всього один клозет. Та й той з тріщинами. За допомогою вони звернулися до депутата Южноукраїнської міської ради Еріка Григоряна.

Варто зазначити, що ця група є інклюзивною, в ній виховується дівчинка з особливими потребами Варвара Гончарук, донька загиблого учасника АТО Миколи Гончарука.

Окрім проблем з унітазом, у санвузлі були іржаві раковини, піддон і труби, несправні змішувачі. Завдяки сприянню Еріка Григоряна все це замінили на нове обладнання. Разом зі своїми коштами з депутатського фонду Ерік Юрійович залучив також гроші з фонду свого колеги Анатолія Козявкіна. Разом вийшло 4 тисячі гривень.

«Тепер у групі стало набагато комфортніше», – зазначила мама Варвари Гончарук Надія. – «Від імені всіх батьків хочу подякувати Еріку Юрійовичу Григоряну та Анатолію Петровичу Козявкіну за їхнє небайдуже ставлення до нашої проблеми».

Читайте також: За сприяння депутата Еріка Григоряна в Южноукраїнській гімназії №1 оновили сантехніку

Комфорт у басейні, спортивні успіхи і сучасна техніка – депутат Ерік Григорян допоміг Южноукраїнській школі №3

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты