Общество | Южноукраинск, 24 Ноября, 2017

Арбузинський суд поновив Ольгу Стахорську на посаді головного лікаря Южноукраїнської лікарні

Свежие новости: Арбузинський суд поновив Ольгу Стахорську на посаді головного лікаря Южноукраїнської лікарні Арбузинський суд поновив Ольгу Стахорську на посаді головного лікаря Южноукраїнської лікарні

Рішенням Арбузинського районного суду Миколаївської області ід 23 листопада 2017року було поновлено на посаді головного лікаря Южноукраїнської міської лікарні Стахорську Ольгу Василівну. Таке рішення було прийнято судом за її позовом про поновленні на роботі, стягнення середнього заробітку та моральної шкоди.

Про це повідомляє журналіст Маю право.

Задовольняючи позов, суд скасував розпорядження Южноукраїнського міського голови Віктора Пароконного від 28 лютого 2017року, яким він припинив дію контракту, укладеного 24 жовтня 2014року між Стахорською О.В. та Міністерством охорони здоров’я України щодо здійснення нею управління державним закладом «Спеціалізована медико-санітарна частина № 2 Міністерства охорони здоров’я України».

Контракт повинен був діяти до 24 жовтня 2017року, однак через реорганізацію лікарні в комунальний заклад «Южноукраїнська міська лікарня» міською радою було оголошено конкурс на посаду головного лікаря, яким став Самойленко Микола Іванович. Тому міський голова прийняв рішення припинити контракт зі Стахорською О.В.

Як вбачається з рішення, суд поновив Стахорську О.В. на посаді вже новоствореного комунального закладу «Южноукраїнська міська лікарня», допустивши негайне виконання рішення суду. Це означає, що міський голова повинен вже сьогодні звільнити Самойленка М.І. та укласти контракт зі Стахорською О.В.

В свою чергу судом було відмовлено в задоволенні вимог Стахорської О.В. у виплаті середнього заробітку за час вимушеного прогулу.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости