Политика | Николаев, 25 Ноября, 2022

Арахамія мав зустріч з Фірташем у Відні: говорили про перспективу відкриття «зернового коридору» з Миколаєва

Свежие новости: Арахамія мав зустріч з Фірташем у Відні: говорили про перспективу відкриття «зернового коридору» з Миколаєва

Голова фракції «Слуга народу» у Верховній Раді Давид Арахамія у Відні зустрічався з бізнесменом Дмитром Фірташем, який перебуває Австрії в очікуванні екстрадиції до США. 

Про це йдеться у розслідуванні «Української правди» «Батальйон Відень 2».

Журналісти отримали відео, на якому 10 листопада у лобі-барі віденського готелю «Ritz-Carlton» Давид Арахамія був помічений під час зустрічі з непублічним бізнесменом Веміром Давітяном.

Співрозмовники видання підтвердили, що Давид Арахамія дві доби проживав у зазначеному готелі, де мав також зустріч з Дмитром Фірташем.

У коментарі журналістам Давид Арахамія підтвердив свій візит до Відня та зустріч з Фірташем: «Підтверджую свій візит до Відня 9 – 11 листопада, куди я прилітав, повертаючись із робочої поїздки до Ізраїлю».

За його словами, основною метою півторагодинної зустрічі з Фірташем та його менеджментом було обговорення «питання щодо перспектив відкриття зернового коридору для збереження портів Миколаївської області, в якій DF Group володіє портом Ніка-Терра, а також питання врегулювання юридичних спорів, пов'язаних з титановою галуззю». 

Давид Арахамія додав, що має документальне підтвердження всіх своїх витрат за час перебування у Відні.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости