Политика | 27 Июля, 2022

Антонівський міст після удару ЗСУ отримав серйозні пошкодження, до нього нікого не підпускають, – заступник голови облради

Свежие новости: Антонівський міст після удару ЗСУ отримав серйозні пошкодження, до нього нікого не підпускають, – заступник голови облради

Заступник голови Херсонської облради Юрій Соболевський повідомив, що Антонівський міст у передмісті Херсона після нічного удару ЗСУ отримав серйозні пошкодження.

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

«Після нічного відпрацювання Антонівський міст отримав суттєві ушкодження. Оцінити їх поки що складно – орки нікого не підпускають до нього з обох боків, але відновлювальні роботи точно займуть дуже багато часу та вимагатимуть ресурсів, з якими у окупантів велика проблема. Орки, вам же натякали, що з Херсона вам час валити, поки можете», - повідомив Соболевський.

Також інформацію про пошкодження підтвердив ставленик окупантів Кирило Стремоусов, який називає себе «заступником голови військово-цивільної адміністрації Херсонської області». Він повідомив, що рух мостом закритий. Колаборант Росії також заявив, що Збройні сили України зробили спробу завдати удару по залізничному мосту в Херсонській області.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты