Политика | Новый Буг, 5 Июля, 2017

Андрій Вадатурський провів зустріч з ініціативною групою з децентралізації в Новобузькому районі

Свежие новости: Андрій Вадатурський провів зустріч з ініціативною групою з децентралізації в Новобузькому районі

Про це нардеп повідомив на своїй сторінці Facebook.

Приємно, що ще на початку травня Новобужжя стало на шлях об'єднання. Міським головою було направлено рішення про ініціювання об'єднання сільським радам району. Тепер слово за сільськими громадами, які мають визначитись - чи давати згоду на об'єднання, чи залишатись з застарілою системою.

Тільки самі люди повинні вирішити, що для них буде кращим. Моя функція – допомогти з роз'ясненнями і розрахунками різних варіантів об’єднання, без втручання в сам вибір.

В районі є громада, що хоче об’єднатись окремо від Нового Бугу. Це села Шевченкове та Новополтавка, які вже провели всі відповідні процедури, та чекають лише рішення ЦВК. Приємно, що люди розуміють важливість цієї реформи і готові брати на себе відповідальність! Проте приймати рішення необхідно свідомо, відкидати емоції та виважено робити фахові розрахунки, аби знати та розуміти всі ризики та труднощі, які можуть виникати.

Ті громади, які стали на шлях об’єдннання, можуть розраховувати на мою постійну підтримку у вирішенні поточних проблем. Ми будемо сприяти у втіленні в життя проектів, які покращують соціальну інфраструктуру, і в першу чергу створюють робочі місця, адже це є головним в розбудові спроможних громад!

Відповідно до цього, 17 березня звернувся до Кабінету Міністрів України та до Прем'єр-міністра Володимира Гройсмана з проханням виділити 1 млн. гривень на придбання автобусів для Новобузької міської ради. Маю на меті, щоб місто Новий Буг увійшло в нову об'єднану Новобузьку міську громаду з новим муніципальним автобусом!

 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты