Политика | 29 Августа, 2023

Американський сенатор закликав партнерів допомогти Україні провести вибори у 2024 році

Свежие новости: Американський сенатор закликав партнерів допомогти Україні провести вибори у 2024 році

Американський сенатор від Республіканської партії Ліндсі Грем закликав союзників надати Україні фінансову та технічну допомогу для проведення виборів у 2024 році, попри введений воєнний стан.

Про це йдеться у повідомленні Ліндсі Грема на сторінці в Twitter.

Парламентар Сполучених Штатів зазначив, що проведення демократичних виборів у воєнний час розглядатиметься як сміливе та значуще рішення президента Зеленського та народу України.

— Я не можу придумати кращого символу для України, ніж проведення вільних і чесних виборів під час війни. Вибори розглядатимуться не лише як акт непокори російському вторгненню, але й як підтримка демократії та свободи, – написавЛіндсі Грем.

При цьому, за його словами, він розуміє, що український парламент має внести зміни до законодавства, та що умови безпеки для проведення виборів будуть складними.

— Я не можу придумати кращої інвестиції для стабільності Європи, ніж допомога Україні вижити як незалежній, самоврядній демократії, заснованій на верховенстві права. Я б закликав усіх союзників України допомогти надати фінансову та технічну допомогу для підтримки цих зусиль, – заявив сенатор.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты