Политика | 8 Июля, 2023

Режим путіна захитався, але в рф немає справжніх громадян для громадянської війни, - ГУР

Свежие новости: Режим путіна захитався, але в рф немає справжніх громадян для громадянської війни, - ГУР

В режимі російського диктатора володимира путіна вже є тріщини, і незабаром вони можуть дійти до фундаменту, адже в рф є охочі боротись за власні інтереси.

Про це в ефірі телемарафону сказав представник Головного управління розвідки Міноборони Андрій Юсов.

Журналістка нагадала заяву начальника ГУР Кирила Буданова про те, що росія перебуває на межі громадянської війни. Вона запитала Юсова, за ким саме у рф варто спостерігати в цьому контексті. У відповідь на це Юсов процитував українського письменника і соціального психолога Олега Покальчука: “Для того, щоб була громадянська війна, потрібні принаймні громадяни”.

Представник ГУР наголосив, що йдеться про людей з власною громадянською позицією, які готові захищати свої права і боротись за них.

- В сучасній росії ми таких особливо не спостерігаємо. Але, тим не менш, є інші групи, які готові боротись якщо не за свої права, то за свої інтереси, - сказав Юсов.

За його словами, на тлі подій, пов’язаних з ватажком терористичної організації “вагнер” Євгенієм Пригожиним, та на тлі конфлікту всередині владних еліт росії, можна говорити про протистояння між спецслужбами й армією рф.

- Режим захитався. Тріщини вже йдуть і, я думаю, що скоро дійдуть до фундаменту, - прогнозує Юсов.

Джерело

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты