Общество | Вознесенск, 11 Сентября, 2017

«Академія навичок» - Державна служба зайнятості рекомендує

Свежие новости: «Академія навичок» - Державна служба зайнятості рекомендує

Сучасний ринок праці  вимагає від його учасників додаткових знань та вмінь з питань: як правильно шукати роботу; зробити кар’єру, працюючи на себе; бути фінансово грамотним та успішним. Навчити людину як стати успішним – головна місія соціального проекту «Академія навичок».

Проект «Академія навичок» був створений 2013 року Всеукраїнською молодіжною громадською організацією «Українська студентська спілка».

Унікальність проекту знаходиться на стику онлайн освіти і побудови кар'єри. Розробники проекту проаналізували найкращі онлайн освітні проекти, сайти з працевлаштування, вивчили світові тренди в цих сферах, додали своє бачення і створили ефективну систему роботи з молоддю і дорослими, реалізовану як соціальна мережа з високим рівнем залучення людей в постійний процес розвитку власних навичок у цікавих для них сферах.

Академія навичок — це онлайн-курси, які дозволяють розкрити і реалізувати таланти кожного. Окрім того, проект дозволяє надати практичні знання та навички для виховання успішного свідомого громадянина своєї держави.

Завданнями проекту є:

  • створення справжнього громадянського суспільства в Україні;
  • створення і розвиток ринку інтелектуального капіталу в Україні;
  • створення можливостей для появи потужного середнього класу, що стане фундаментом для сталого розвитку країни на принципах європейських цінностей;
  • створити постійно діючу «фабрику талантів»;
  • реалізувати механізм «соціального ліфту» в Україні на базі ІТ-технології «рейтингу успішності» учасників проекту;
  • надати молодому поколінню українців знання та навички з ІТ-грамотності, фінансової грамотності, підприємництва, пошуку роботи.

Система пошуку на сайті проекту «Академія навичок» дозволяє роботодавцям за рейтингом знайти людей за різними критеріями з їхніми даними (місце проживання, вік, стать, область інтересів, пізніше – навички). Відразу ж можна перейти в профіль людини, написати їй повідомлення. Система дозволяє також відстежувати розвиток окремих людей.

Використовуючи механізми, що дозволяють відстежити зацікавленість людей в тій чи іншій темі (підприємництво, екологія, фінанси, тощо), ми зможемо легко створити спільноти людей за інтересами та регіонах.

Також ця система дозволить частково вирішити проблеми працевлаштування внутрішньо переміщених осіб (жителів східних регіонів, Криму). У роботодавців в пошуковій системі на сайті є фільтр, що допоможе налагодити пошук саме серед таких осіб.

Проект повинен стати одночасно «соціальним ліфтом», що дозволяє отримати перше робоче місце і, таким чином, інструментом, який створює нові можливості для особистісного росту, дає шанс усім, хто хоче розкрити свій потенціал, перейти на новий якісний рівень у своїй діяльності. При цьому використовується ідеальна для сучасного часу модель – формат соціальної мережі.

Даний проект проходив пілотний етап протягом останніх двох років і наразі увійшов до ТОП-5 інноваційних проектів України.

Тож, якщо Ви хочете стати успішним, фінансово грамотним, створити старт-ап чи вільно спілкуватись англійською мовою – допоможіть собі самі. «Академія навичок» - Державна служба зайнятості рекомендує.

 

Джерело: voz.gov.ua

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты