Политика | Южноукраинск, 27 Февраля, 2020

59 сесія Южноукраїнської міськради так і не відкрилася, але попрацювати все ж вдалося

Свежие новости: 59 сесія Южноукраїнської міськради так і не відкрилася, але попрацювати все ж вдалося

На виконання розпорядження міського голови стосовно позапланової 59 сесії міської ради до початку роботи пленарного засідання не вистачило 6 депутатів. Разом з тим, час в сесійній залі був витрачений продуктивне. Депутати та присутні мешканці міста заслухали інформацію від спеціалістів екстреної медичної допомоги, НКП "ЮУ МЦПМСД", КНП «Южноукраїнська міська багатопрофільна лікарня», відділу охорони здоров’я ВП ЮУ АЕС, ЮМВ ЛД ДУ «Миколаївського обласного центру МОЗ України».

При обміні інформацією було максимально важливо з’ясувати, яку матеріально-технічну базу необхідно придбати (костюми суцільного захисту, разового та відновлювального використання (маски, респіратори) та багато іншого майна) в упередження можливих проявів захворювань та карантинного характеру.

  • Читайте больше на нашем Telegram-канале. Присоединиться к нему можно ЗДЕСЬ

На завершення міським головою було поставлено завдання - до 02.03.2020 зазначеним лікарням та відділам структури МОЗ отримати додаткові роз’яснення в частині можливих дій медичного, допоміжного персоналу та мешканців міста при потребі впровадження карантинних дій.

Міський голова звернув увагу на потребу вчасного проведення засідання міської ради, тому планується провести її пленарне засідання 03.03.2020.

Джерело: Влада пропонує - Южноукраїнськ

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости