Политика | Вознесенск, 24 Июля, 2017

26 липня скликається позачергова 36 сесія Вознесенської міської ради

Свежие новости: 26 липня скликається позачергова 36 сесія Вознесенської міської ради

Сесія відбудеться о 9.00 у сесійній залі Виконавчого комітету Вознесенської міської ради за адресою: площа Центральна, 1 (3 поверх).

До порядку денного включено питання:

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу та об’єднання земельних ділянок Комунальному підприємству «АЛЬТЕН» Вознесенської міської ради;

Про внесення змін до рішення Вознесенської міської ради від 23 грудня 2016 року №4 «Про бюджет міста Вознесенська на 2017 рік»;

Про прийняття частини видатків на виконання делегованих державою повноважень в галузі медичного обслуговування населення Комунальною установою «Вознесенська ЦРЛ» на 2018 рік.

Попередній розгляд питань провести на спільному засіданні постійних комісій міської ради з питань містобудування, землекористування та екології; соціально-економічного розвитку міста, підприємництва, бюджету та залучення інвестицій – 26 липня 2017 року о 08.30 у сесійній залі Виконавчого комітету Вознесенської міської ради.

 

Источник: voz.gov.ua

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты