Общество | Вознесенск, 18 Декабря, 2017

19 грудня у Вознесенську - OPENDATA-інтенсив від «Даних міст»

Свежие новости: 19 грудня у Вознесенську -  OPENDATA-інтенсив від «Даних міст»

«Встигнути все за чотири години» - ось слоган OPENDATA-інтенсиву від «Даних міст» у Вознесенську, на який організатори запрошують охочих навідатися 19 грудня, о 12:00 до тренінгового центру «IQHUB» (вул.Пушкінська, 3/35).

Концепція заходу полягає в ідеї, що швидкий темп і цікаве заняття відкривають друге дихання і продукують неочікувані результати для учасників.  Чотиригодинний OPENDATA-інтенсив складатиметься із таких кейсів:

- нормативна база, що регулює в Україні політику відкритих даних;

- формати даних і машиночитність; - робота з OPENREFINE (чистка даних);

- дата-середовище: де шукати підтримку. Учасники отримають необхідний базовий набір знань і вмінь для початку роботи з відкритими даними. 

У першу чергу захід буде корисний для працівників міських рад, які відповідальні за роботу з відкритими даним, активістів та містян, які цікавляться відкритими даними. Хочете взяти участь? Напишіть листа з контактною інформацією на нашу пошту [email protected], в темі листа зазначте "Хочу на інтенсив!". Вам на пошту надійде лист-підтвердження із детальнішою інформацією.

Подія організована в рамках «Відкритого виклику». Саме завдяки перемозі у цьому Конкурсі муніципалітет Вознесенськ виграв для міста право на низку ексклюзивних освітніх та практичних заходів з відкриття даних.  Нагадаємо, «Дані міст» - це opendata-ініціатива, співорганізаторами якої є Громадянська мережа ОПОРА (Україна) та TechSoup (Польща). Місія – докласти всіх зусиль, аби політика відкритих даних була успішно впроваджена в українських містах.

Ми відкриті до співпраці. Є питання чи пропозиції? Пишіть сюди: [email protected]. Наш сайт: danimist.org.ua.  Координатор у Вознесенську Олена Заворотченко, +380958941172

 

Джерело: voz.gov.ua

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты