Общество | Вознесенск, 14 Июля, 2017

Зустрічі з Вознесенським головою не завадила навіть злива

Свежие новости: Зустрічі з Вознесенським головою не завадила навіть злива

Попри дощову погоду, на зустріч з міським головою Віталієм Луковим 13 липня  прийщло  12 мешканців мікрорайону Болгарка (хоча до початку негоди людей було значно більше). Зустріч відбулась на березі річки Мертвовод.

Спілкування з громадянами розпочалось з їхніх запитань до міського голови: чи правда, що заборонять випасання корів; чи має право ПАТ «Миколаївгаз» вимагати від мешканців мікрорайону пофарбування газорозподільчих труб, які вони придбали і встановили за власний кошт; чому не функціонують дорожні зливостоки; коли приберуть купу землі біля сміттєвих баків по вул. Осадчого? Також люди нарікали на часті крадіжки у цьому мікрорайоні та бездіяльність місцевої поліції.

 Віталій Луков вислухав громадян та відповів на всі їхні запитання. Зокрема: корів випасати на пасовищах можна, а от займатись стихійною торгівлею молока та молочних продуктів – зась! Експлуатація газопроводу відноситься до компетенції ПАТ «Миколаївгаз» і ніхто не має права змушувати абонентів фарбувати його, тим більше, через погрози відключення газу. Заступник міського голови Юрій Сметана взяв на контроль питання вивезення сміття з вулиці Осадчого, а щодо зливостоків, то дорога Р-06 є державною і обслуговувати  її має облавтодор.  До роботи поліції має претензії і міська влада, хоча враховує  скорочення їхніх кадрів, що суттєво вплинуло на якість контролю за правопорядком в місті. Але їм на допомогу було створене громадське формування «Соколи», яке допомагає поліції патрулювати вулиці в нічний час. Тож міський голова запросив активних мешканців Болгарки (чоловіків!) вступати до лав формування і стежити за правопорядком.

Після того, як мешканці отримали відповіді на свої запитання, міський голова розповів їм про «Картку вознесенця», для чого вона місту та яку користь з неї матимуть пенсіонери.

Начальник Управління соціального захисту населення Ірина Шишляннікова поінформувала про зміни в нарахуванні субсидії, закликавши вознесенців повністю розрахуватись з підприємствами- надавачами комунальних послуг за травень –червень й подальші місяці, до отримання повідомлення про нарахування субсидії. Це є вкрай важливо, особливо, погашення заборгованості та внесення помісячної комунальної оплати  за електро- та газопостачання. Тому що програма, що здійснює обрахування субсидії не може опрацювати заяви тих, в кого немає повної інформації від ПАТ «Миколаївобленерго»  та «Миколаївгаз» . Після нарахування субсидії, громадянам буде зроблено перерахунок.   Начальник УСЗН також повідомила про монетизацію (повернення) коштів, зекономлених при використанні субсидії в опалювальний період, зауваживши, що сума повернення є фіксованою, в залежності від обсягів економії.

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

 

 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты