Общество | Южноукраинск, 2 Августа, 2017

Южноукраїнськ. В рамках відзначення Всесвітнього дня боротьби з торгівлею людьми

Свежие новости: Южноукраїнськ. В рамках  відзначення Всесвітнього дня боротьби з торгівлею людьми

Упродовж липня місяця,  в рамках  відзначення Всесвітнього дня боротьби з торгівлею людьми, фахівцями із соціальної роботи Южноукраїнського міського центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді було проведено ряд  заходів, серед яких: міні лекція для осіб, які мають проблеми з законом на тему: «Торгівля людьми - це ганебне явище сучасності»,  семінар   в міському центрі зайнятості,  вулична  акція  з врученням інформаційних буклетів «Не стань заручником торгівлі людьми!» та    індивідуальні консультації для клієнтів і відвідувачів Центру. Метою проведеної роботи було   запобігти потраплянню громадян, які тимчасово не мають роботи, у ситуації, коли  допомогти не легко,  а довести статус жертви торгівлі людьми ще складніше.

Шановні мешканці Южноукраїнська, будьте пильними  у пошуці роботи.

Пам’ятайте, що, наразі  набувають все більшого поширення форми торгівлі людьми, які не пов'язані з сексуальною експлуатацією. Зокрема, йдеться про трудову експлуатацію. Жертвами такого виду злочинів найчастіше стають чоловіки працездатного віку або особи з явними ознаками інвалідності, без постійного місця проживання та інші малозабезпечені категорії громадян.

 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости