Общество | Снигиревка, 2 Марта, 2018

Як Снігурівщина продовжує долати наслідки снігопаду

Свежие новости: Як Снігурівщина продовжує долати наслідки снігопаду

В Снігурівському районі продовжується боротьба з наслідками негоди. Голова райдержадміністрації Інна Бойко зазначила, що завдяки допомозі місцевим підприємствам та аграріям, район контролює ситуацію з негодою. Більшість сільських рад також успішно розчистили дороги, проте є ділянки, де сніг ще розчищають. Про це повідомляє Снігуріка.ІНФО.

«Снігурівський район, як і вся область, опинився в дуже складних погодних умовах. Я дуже вдячна за допомогу депутату обласної ради Кормишкіну, також я вдячна зводу «Агроф’южн» за допомогу в розчистці доріг. Окрім того, дуже багато фермерів одноосібників взяли участь в розчистці населених пунктів, і по завершенню непогоди  я обов’язково висловлю подяку кожному, хто надав допомогу. Також цього разу ми прекрасно спрацювали з райавтодором», — розповіла голова РДА Бойко.

Також видання Снігурівка.ІНФО поцікавилося, яка ситуація з непогодою в сільських радах. За словами сільських голів в основному ситуація контрольована, але на деяких ділянках виникають складнощі.

Так, за словами Афанасіївського сілького голови Василя Хомко, дороги розчищені, до того ж, у сільраді є власний трактор, який залучається для розчистки снігу.

Нововасилівський сільський голова Олександр Коваленко зазначив, що група компаній «ПАЕК» надає допомогу в боротьбі з непогодою.

 «Сніг знову йде, але дороги чистяться. Сьогодні зайшли трактори компанії «ПАЕК». У нас сільська рада дуже тяжка у зв’язку с тим, що протяжність сільради дуже велика, у нас 5 населених пунктів і зараз трактори «ПАЕК» чистять дорогу на Єлизаветівку, а трактор з Афанасіївки, який нам надали, прогортає Нововасилівку та Кандакове. Дякую районному керівництву, вони тримають ситуацію під контролем», — сказав Коваленко.

Сільский голова Першотравневого також зазначив, що місцеві господарства надають допомогу в прибиранні снігу.

«У нас сьогодні зайшло два «Кіровця», розгортають дорогу. Це машини підприємства «Таборівське» від Кормишкіна, вони дали два трактори для допомоги», — сказав голова сільради Анатолій Завгородній.

Деякі труднощі виникли у Тамаринській сільській раді через те, що там зламався трактор, який розчищав сніг.

«Дороги чистять. Від Снігурівки до нас прочистили, а до Безімянного поки що складніше, тому що у нас зламався трактор. Думаю, що до завтра прочистимо», — зазначила голова сільради Ірина Береза.

Крім того, як зазначила голова Снігурівської районної ради Тетяна Мезіна, влада району продовжує вести цілодобове чергування. Також з початку негоди в районі не зафіксовано випадків знеструмлення населених пунктів.

 

Источник: snigyrivka.info

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты