Общество | Вознесенск, 24 Июля, 2019

Вознесенський дитячий будинок сімейного типу звучить дитячими голосами

Свежие новости: Вознесенський дитячий будинок сімейного типу звучить дитячими голосами

Як відомо вознесенцям, нещодавно в нашому місті розпочав свою роботу дитячий будинок сімейного типу. Його називають дуже часто «Ластівчине гніздо». Сам будинок, де й оселилася сім’я, яка прийняла на виховання дітей, позбавлених батьківського піклування та дітей-сиріт, було придбано в минулому році за кошти державного бюджету. Зараз в «Ластівчиному гнізді» 8 діток. Міський голова Віталій Луков разом із заступниками постійно тримають у полі зору родину. В осінньо-зимовий період за рахунок коштів міського бюджету в рамках програми «Турбота» була надана щомісячна допомога у сплаті житлово-комунальних послуг. А нещодавно міська рада виділила кошти на придбання меблів та м’якого інвентарю.

Тож міський голова та його заступники завітали до сім’ї, щоб дізнатися про її нинішні нагальні проблеми, поспілкуватися з батьками та дітьми. Неодноразові відвідування дитячого будинку представниками виконавчих органів ради свідчать про те, що діти живуть в комфортних умовах, залюбки працюють і відпочивають разом. В «Ластівчиному гнізді» підтримують один одного і турбуються один про одного.

«Ластівчине гніздо» має сторінку у соціальних мережах, тож той, хто небайдужий до дитячої долі, завжди може її переглянути та допомогти родині у разі потреби за велінням серця. Як каже народна мудрість, чужих дітей не буває.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости