Происшествия | Николаев, 13 Мая, 2023

Вночі окупанти поцілили у хлібзавод та дитсадок у Миколаєві. Є постраждалі

Свежие новости: Вночі окупанти поцілили у хлібзавод та дитсадок у Миколаєві. Є постраждалі Вночі окупанти поцілили у хлібзавод та дитсадок у Миколаєві. Є постраждалі

Під час нічного обстрілу України окупанти поцілили по хлібзаводу та дитячому садку у Миколаєві. 

Про це повідомив мер Миколаєва Олександр Сєнкевич.

“Тут немає жодних військових об’єктів, більш того, ми готували цей садочок до відкриття, тому прибрали територію”, – повідомив Сєнкевич.

Він додав, що перша ракета поцілила у дитсадок, а друга на територію Миколаївського хлібзаводу, який забезпечує хлібом жителів Миколаївщини та Херсонщини.

"Доки надзвичайники розбирають завали, працівники готуються випікати хліб. На підприємстві вже відновили електропостачання, працюють газовики. Миколаївці будуть із хлібом!", - повідомила керівниця хлібзаводу Альона Ракова.

Мер також повідомив, що внаслідок обстрілу пошкоджена техніка для перевезення хліба у Миколаїв і Херсон. У зв’язку із цим можуть виникнути проблеми з логістикою.

Окрім цього, вибуховими хвилями у будинках навколо вибило вікна та двері.

Щодо постраждалих, то їх троє. Двом надали медичну допомогу на місці інциденту, ще одного постраждалого госпіталізували.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости