Общество | Вознесенск, 20 Ноября, 2019

ВІДЕО: Вознесенська громада широко представлена на престижній церемонії вручення премії «Кришталь року»

Свежие новости: ВІДЕО: Вознесенська громада широко представлена на престижній церемонії вручення премії «Кришталь року»

Цьогорічна престижна церемонія вручення премії «Кришталь року» для Територіальної громади Вознесенська стала чи не наймасовішою за представниками від громад в різних якостях. Назва громади зі сцени, мабуть, лунала найчастіше. Наші представники співали, отримували нагороди, вимовляли промови.

Так, відкривав церемонію реп-батл про бюджетну прозорість, в якому взяв участь виконавець з Вознесенська Михайло. Першу ж нагороду за краще представлення бюджету для громадян отримала Вознесенська громада. «Кришталь» отримав міський голова Віталій Луков. Загалом Вознесенськ був номінований одразу до трьох нагород. Відома співачка Катя Сєвєрова, яка родом з Вознесенська, виступила для присутніх з піснею. А експертка ГП "За прозорі місцеві бюджети" Олена Заворотченко, яка теж з Вознесенська, отримала право заключного слова на заході. Крім того, у складі делегації від Територіальної громади Вознесенська були Юрій Путій – заступник міського голови з гуманітарних питань, Віталій Возняк – громадський активіст (працює над пожвавленням місцевого молодіжного руху та розвитком туризму в місті).

Премія «Кришталь року» та оцінка прозорості бюджету у 2019 році – це результат співпраці Програми USAID Ukraine - USAID Україна #DOBRE, Програми ULEAD з Європою / ULEAD with Europe, що спільно фінансується Європейським Союзом та його державами-членами Німеччиною, Швецією, Польщею, Данією та Естонією, а також громадського партнерства «За прозорі місцеві бюджети!». Індекс прозорості місцевого бюджету та методологія його оцінки розроблені Фондом «Східна Європа» спільно із громадським партнерством «За прозорі місцеві бюджети!» та у співпраці з Асоціацією міст України за підтримки Європейського Союзу.

Джерело: voz.gov.ua

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости