Общество | Николаев, 10 Апреля, 2024

Ветерани та ветеранки Миколаєва, а також члени їхніх родин, можуть отримати грант на відкриття бізнесу

Свежие новости: Ветерани та ветеранки Миколаєва, а також члени їхніх родин, можуть отримати грант на відкриття бізнесу

Ветерани та ветеранки Миколаєва, а також члени їхніх родин, можуть отримати грант на відкриття бізнесу. Розмір гранту, що надається одному отримувачу (один грант на родину), визначається відповіднодо суми запиту та не може перевищувати 400 тисяч гривень.

Про старт конкурсу бізнес-грантів для ветеранів та ветеранок, членів їхніх сімей для відкриття малого бізнесу в 7 регіонах України, а саме: Вінниці, Запоріжжі, Львові, Миколаєві, Полтаві, Сумах та Нікополі (Дніпропетровщина) оголосило представництво «Німецького об`єднання народних університетів» (DVV International) в Україні.

Участь у конкурсі бізнес-грантів можуть взяти повнолітні громадяни та громадянки України, які мали досвід бізнесу або готові розпочати власну справу та належать до таких категорій:

- учасники бойових дій (фізичні особи, які відповідають визначенню, наведеному в пунктах 11, 19-25 частини першої статті 6 Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту», обмежені періодом дій з 12 квітня 2014 року по 7 квітня 2024 року та мають посвідчення учасника бойових дій);

- або особи з інвалідністю внаслідок війни (фізичні особи у значенні, наведеному в пунктах 4, 11-16 частини другої статті 7 Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту», обмежені періодом дій з 12 квітня 2014 року по 7 квітня 2024 року та мають посвідчення особи з інвалідністю внаслідок війни);

- або належать до членів сімей ветеранів/ветеранок війни (дружина, чоловік або дитина учасника/учасниці бойових дій або особи з інвалідністю внаслідок війни, обмежені періодом дій з 12 квітня 2014 року по 7 квітня 2024 року, тобто, є сином, донькою, дружиною або чоловіком, що ведуть одне спільне домогосподарство).

Також учасники мають проживати і планувати ведення бізнесу в 7 регіонах України, а саме: Вінниці, Запоріжжі, Львові, Миколаєві, Полтаві, Сумах та Нікополі (Дніпропетровщина).Перевага в конкурсі надаватиметься особам, які не отримували грантову підтримку протягом останніх 3 років на бізнес, що подається.

Для участі в конкурсі потрібно заповнити аплікаційну форму. Після оформлення заявки учасникам та учасницям, які відповідають умовам конкурсу, надішлють аплікаційний пакет документів, а саме:

- шаблон бізнес-плану з пояснювальними коментарями;

- таблиці для розрахунків;

- інструкція з поясненнями щодо здійснення закупівель у межах конкурсу.

Заповнену документацію потрібно надіслати на електронну адресу: [email protected]. Дедлайн подання — 26 квітня 2024 року. Ознайомитись детальніше з умовами конкурсу можна за посиланням.

Проєкт «Реінтеграція ветеранів та ветеранок війни через створення освітніх можливостей» реалізується DVV International в Україні за фінансової підтримки Федерального міністерства закордонних справ Німеччини.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты