Криминал | Южноукраинск, 23 Февраля, 2024

В Южноукраїнську поліція піймала наркодилера

Свежие новости: В Южноукраїнську поліція піймала наркодилера

В Южноукраїнську поліцейські затримали продавця Альфа-PVP.

Про це повідомили у поліції Миколаївщини.

Оперативники поліції отримали інформацію про те, що 34-річний чоловік незаконно збуває наркотичні речовини на території міста.

У ході досудового розслідування поліцейські зафіксували та довели причетність зловмисника до декількох фактів збуту наркозасобів. Фігурант збував небезпечний психотроп - Альфа-PVP - серед вузького кола знайомих та отримував за це по 700 гривень за згорток.

Під час проведення експрес-тесту криміналісти встановили, що вилучена порошкоподібна речовина є нарковмісною. Усе вилучене правоохоронці направили на проведення експертних досліджень.

Слідчі затримали зловмисника у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Затриманому повідомили про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України («Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут особливо небезпечних наркотичних засобів або психотропних речовин у великих розмірах»).

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до десяти років з конфіскацією майна.

Поліцейські встановлюють шляхи надходження наркотиків до підозрюваного та інших осіб, які можуть бути причетні до злочинної діяльності.

Нині суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Досудове розслідування триває.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости