Общество | Южноукраинск, 8 Мая, 2024

В селищі Костянтинівка відкрили Алею Пам'яті

Свежие новости: В селищі Костянтинівка відкрили Алею Пам'яті

07 травня 2024 в селищі Костянтинівка відбувся мітинг-реквієм до Дня пам'яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 1939-1945 років та відкриття Алеї Пам'яті захисникам-односельчанам, які захищали територіальну цілісність нашої Держави у сучасній російсько-українській війні починаючи з 2014 року.

З урочистою промовою до присутніх звернулися перший заступник міського голови Микола Покрова, староста Костянтинівського старостинського округу Олександр Черней та підполковник ЗСУ в запасі Олександр Савін. 

На заході були присутні рідні та близькі загиблих за Україну Героїв, жителі Костянтинівського старостинського округу, депутат Миколаївської обласної ради та депутати Южноукраїнської міської ради, заступник міського голови та керуючий справами виконавчого комітету. 

Вшановуючи память загиблих у Другій світовій війні та війні сьогодення присутні поклали квіти Меморіального комплексу та на Алеї Слави загиблим захисникам.

Низький уклін батькам, рідним наших героїв! Ми завжди будемо пам’ятати ваших синів, чоловіків, братів, батьків. Вони загинули заради мирного неба та щасливого майбутнього нашої країни!

Кожен із загиблих воїнів залишиться  у нашій пам’яті,  а вдячність за їхній подвиг житиме завжди у наших серцях.

 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости