Общество | Николаев, 12 Ноября, 2023

«В піжамі і капцях»: у Миколаєві мати вигнала 12–річну дитину з дому

Свежие новости: «В піжамі і капцях»: у Миколаєві мати вигнала 12–річну дитину з дому

лужба у справах дітей Миколаївської міської ради повідомила про черговий випадок насильства над дитиною. За словами начальниці Служби Юлії Кравченко, 12-річну дитину вигнали з дому. В піжамі і капцях.

Про це повідомили у Миколаївській міській раді.

"Дитина не виконала те, що просила її мати, слово за слово, сварка, нецензурна лайка, мати вигнала дитину з дому... В піжамі і в капцях... Добре, що дитина пішла до сусідів, які її прийняли і повідомили нам. Але перед цим нагодували дитину, заспокоїли її і порадили піти додому. Але мати довго не відкривала, а коли відкрила - просто сказала своїй дитині: "Йди туди, звідки прийшла", - зазначили у повідомлені.

Співробітники Служби повідомили про випадок поліцію. Правоохоронці притягнуть матір до адміністративної відповідальності.

Про цю дитину подбають фахівці.

"Якщо Ви стали свідком насильства щодо дитини або неналежного виконання батьківських обов'язків - не зволікайте, телефонуйте в поліцію за номером 102.

Допомагайте захистити дітей!", - додали у міськраді.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости