Криминал | Николаев, 4 Марта, 2023

В Одеській області жителя Миколаївщини затримали за продажу боєприпасів

Свежие новости: В Одеській області жителя Миколаївщини затримали за продажу боєприпасів

В Одеській області 30-річного уродженця Миколаївщини затримали за незаконний збут боєприпасів.

Про це повідомили у поліції Одеської області і в ДПСУ.

Перший раз фігурант привіз з села Коблево Миколаївської області до села Сичавка Одеської області 400 набоїв до нарізної вогнепальної зброї і збув їх, а другий раз – 1037 набоїв та гранату «Ф-1», які також продав.

Поліцейські вилучили з незаконного обігу боєприпаси і затримали чоловіка. За місцем його мешкання провели обшук, в ході якого вилучили ще мисливський гладкоствольний карабін та 1416 набоїв різного калібру невідомого походження.

Затриманому повідомили про підозру у придбанні, зберіганні та збуті бойових припасів без передбаченого законом дозволу – за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України. Її санкція тягне за собою покарання позбавленням волі на строк від трьох до семи років. Суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Досудове розслідування у справі триває, нині правоохоронці встановлюють походження бойових припасів і зброї, а також повне коло причетних до даного злочину осіб.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты