Происшествия | 3 Июня, 2024

В Одесі потонула лейтенантка поліції з Рівненщини

Свежие новости: В Одесі потонула лейтенантка поліції з Рівненщини

Ввечері 2 червня в одеській Аркадії під час шторму змило хвилею в море 20-річну лейтенантку поліції з Рівненщини. Проводяться пошуки тіла дівчини.

Про це повідомляє поліція Одеської області.

Дівчина, яка перебувала поза службою у свій вільний час, фотографувалася на пірсі на згадку про своє перебування в Одесі. Під час цього перша хвиля збила її з ніг, а друга хвиля змусила її впасти у море.

"До Єдиного реєстру досудових розслідувань слідчі внесли відомості за ознаками ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України з приміткою «зникла безвісти»", - заявили в поліції.

Пабліки стверджували, що представниця правоохоронних органів була на відпочинку в Аркадії не сама, а з друзями.

У повідомленнях, що поширюють у мережі, йдеться, як дівчина підійшла до плит, хвиля її збила з ніг. Після цього вона вдарилася головою та її забрало море.

Зазначимо, що Аркадія – курортний район Одеси, розташований у приморській частині міста. Він відомий однойменним парком і пляжем, а також був названий, як і гірський регіон Греції – себто Аркадія.

Наразі водолази ДСНС проводять пошукові роботи в акваторії Чорного моря.

"Рятувальники не рекомендують відвідувати пляжі, адже поки в нашому регіоні немає офіційно визначених місць для купання!
Але якщо ви все ж таки вирішили випробувати долю, то наполегливо просимо вас дотримуватись правил безпеки, щоб вберегти те, що найцінніше - своє життя",- наголосоли в ГУ ДСНС у Одеській області.

 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты